Blend in to stand out. Van comfortabele comfy suits tot creatieve tops en felgekleurde winterjassen

De Fall/Winter ’22 collectie staat gekenmerkt om het feit dat we weer terug gaan naar onze eigen identiteit. Dit vertaalt zich in rustgevende aarde tinten en lichte kleuren. Dit geeft een warm en behouden gevoel. Blend in to stand out staat hierin centraal. Zo vind je ook veel kleurrijke en creatieve eye-catchers terug in bi-colour, tone-in-tone en allover ikat en leopard printjes. Structuur doekjes als ajour, jacquard en inslagbreisels in pullovers, spencers en vestjes met veel colourblocking en streepmotieven. Van origine is Geisha een jeans merk, daarom zie je ook jeans terug in verschillende wassingen als stone wash en clay-dye. Fittings van high waist skinny fit tot een wijde mom fit jeans. Heerlijk warme winterjassen in felle kleuren, tops en blouses met pofmouwen of 80’s shoulders mogen ook niet ontbreken. In de winter vind je ook complete kleurthema’s terug als ‘Winter Whites