Op zoek naar een mooie Jeans?
Binnen de jeans zijn er verschillende pasvormen; de een populairder dan de ander. De absolute koploper op het gebied van trends is toch wel de flared jeans. Deze broek gaat al jaren mee met de hedendaagse trends en is geïnspireerd op de jaren ’70. De flared jeans zie je ieder jaar terugkomen. Je kan deze namelijk perfect gebruiken om combinatie mogelijk te maken voor verschillende kledingstijlen. Zo kan je de broek stijlen om klassiek, stoer, casual of verzorgd voor de dag te komen. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de gemaakte schoenkeuze. Wil je klassiek gaan? Combineer de flared jeans dan met een hakje of laars. Wil je casual en stoer gaan? Kies dan voor een sportieve sneaker of stoere boots.

Kortom, je kan dus verschillende kanten op met het dragen van een flared jeans. Laat je inspireren, denk creatief in je kledingstijl en blijf op de hoogte van de laatste trends. @nanilfashionstore