Zo draag je de seventies trend in 2020

Wilde prints, comfortabele maar chique materialen, bewerkt denim … Dit najaar kiezen we resoluut voor de seventies look.

Wil je je in seventies stijl hullen zonder modeblunders te maken, dan is het belangrijk om te kiezen voor een hedendaagse versie van de jaren zeventig look. Om vooral niet in het cliché van een total look te vervallen, geven we onze outfit die vintage twist waar we zo van houden.

Onze inspiratie? De iconische Farrah Fawcett en haar mythische flared jeans. Tijdens de jaren zeventig was denim een absolute rage. Enkele decennia later trekken we met evenveel plezier een jeans met ballon- of flare-snit aan, ditmaal met een hoge taille, voor nog meer groove. Qua trendkleuren trotseren we de winter in vooral warme nuances en aardetinten, variërend van saffraan tot camel, inclusief kastanjebruin, bordeauxrood en roest.

De ideale office outfit? Dat is er eentje waarin je je helemaal klaar voelt om de dag te beginnen, zonder aan stijl te moeten inboeten. Daarom kiezen we voor een comfortabele maar chique look: een coltrui met ballonmouwen – afgelopen voorjaar al een absolute hit – en een jeans met hoge taille die je figuur flatteert.